drieëntwintig

krantenartikel

Als er doden vallen, is dat de schuld van Kleine Opstand. Dat is wat men u wil doen geloven. Wanneer u zich losmaakt van de communis opinio en de feiten eens van naderbij en kritisch bekijkt, zult u echter moeten vaststellen, dat er mensen zijn die er baat bij hebben u de waarheid te ontzeggen.
Kleine Opstand maakt geen dodelijke slachtoffers, dat is een ongeschreven regel, dus wanneer er doden vallen en wij de schuld krijgen, mag duidelijk zijn dat men ons bewust een moord in de schoenen probeert te schuiven. Men probeert ons al geruime tijd in diskrediet te brengen. Dat men blijkbaar nergens voor terugdeinst om dit doel te bereiken, blijkt uit het feit dat men nu zelfs het leven van een man opoffert om dat doel te bereiken.
De waarheid is dus moeilijk te vatten, maar toch eenvoudig. Men heeft een man doodgeschoten om ons zwart te kunnen maken. De mensen die hiertoe in staat zijn, kent u goed genoeg: ze besturen uw land of ze garanderen u dat u veilig bent.
U weet dat ze liegen, wanneer ze u de veiligheid garanderen. Toch verkiest u hen te geloven. Weet dan ook dat niet wij het zijn die uw leven tot een hel maken. Dat bent u zelf. Omdat u uw lot in de handen legt van diegenen die u de makkelijkste oplossing beloven.
Weet dat u zelf schuldig bent.

Getekend,
S.
Kleine Opstand

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s